Hvad gør vi anderledes end konkurrenterne?

Hvordan er det at arbejde i min branche?

Hej med dig. Så er jeg i gang igen her på domænet.💥💘

Efter en mindre spørgerunde på Instagram i dag, så vil jeg prøve at tage fat i et af jeres mange spørgsmål. Og lad os starte helt konkret: For hvordan er det egentligt at arbejde i min branche? En branche med sexlegetøj i fokus. Lad mig sige det sådan her. Det er faktisk 50% udfordrende og 50% superfedt. Lad mig prøve at forklare hvorfor herunder. Jeg har samlet tre konkrete eksempler, som jeg egentligt synes, giver et meget retvisende billede af denne (sexede) branche💰🍆 Kom med #bagfacaden.

50% udfordrende (3 gode eksempler)

  1. Du kan ikke annoncere på helt normalvis: F.eks. bliver nærmest alle annoncer på Facebook og Instagram slået ned på grund af, at det er “stødende indhold”. Det gør f.eks. at det kan blive sværere at vækste på de sociale kanaler end havde man solgt beautyprodukter eller tøj. Mega ØV. Så alle likes og followers tæller😍 Now you know. Med den viden, er det derfor enormt vigtigt, at du får styr på andre værktøjer som SEO, Google Ads og PR samt lingende.
  2. Du skal tænke meget over din profession og fremtoning: Det er bare et faktum, at mange stadig har et konservativt og forældet syn på sexlegetøj. Det betyder også, at jeg tænker meget over, hvordan jeg fremstiller mig selv i denne sammenhæng. Med det in mente, prøver jeg på ikke at lade mig begrænse. Verden derude, skal sgu vide, at dette er en bundseriøs forretning, hvor vi faktisk prøver at gøre en forskel for dig, som læser med.
  3. Når du er til sociale sammenkomster: Egentligt snakker jeg meget frit om sex og sexlegetøj generelt (jeg mangler åbenbart et filter efterhånden, haha). Men hvis jeg er i nye sammenhænge, hvor du f.eks. sidder overfor Hr. og Fru Jensen, som spørger direkte: Hvad arbejder du så med? Ja, så prøver jeg ofte at snakke udenom. Ikke fordi, at jeg er flov over dette erhverv. Jeg orker bare ikke at skulle til at forklare mig altid. Et godt eksempel var for nylig, hvor min kæreste og jeg er til en 60 års fødselsdag. Her kommer vi til at sidde ved “Bordet med det grå guld”. Og så spørges der ud af det blå (de må have fået lidt for-information): Hvordan går det med din online forretning, hvad er det nu du sælger? Og forestil dig lige et bord med 10 gråhårede (selvfølgelig søde) mennesker, som stirrer over på dig med spændte øjne. Well. Da jeg begyndte at forklare mig med, at det var en slags voksenprodukter, så prikker min kæreste mig i siden… jeg rømmer mig, og forklarer bare endeligt, at det er beautyprodukter.😂 Lige i den sammenhæng, der var det bare nemmere at snakke udenom. Dog synes jeg generelt, at de fleste er åbne omkring emnet, og nyder at spørge ind uden at dømme mig. Faktisk vil jeg sige, at det altid ender i en munter og befriende snak om sex generelt. Og den snak, er altså vigtig, at vi tager indimellem. Her skal det også lige siges, at ens eget sexliv er en privat ting (derfor er alle vores bloggere på Missgrey.dk faktisk også anonyme).

50% superfedt (3 gode eksempler)

  1. Du kan gøre en forskel i branchen: Jeg elsker at være med til at gøre en forskel og være med til at sætte et mere retvisende præg på denne branche. Lets face it. Sex og sexlegetøj ses ofte som noget snusket noget, straks der skal gøres en business ud af det; uanset om du har en webshop, blog eller arbejder som Webcam Girl. Jeg synes heldigvis, at der sker meget på markedet pt. Og her må det virkelig siges, at en kvinde som Mathilde fra Sinful i den grad har været med til at gå forrest. Det handler om at gøre tingene ordentligt og gøre noget ud af det. Derfor, i selve markedsføringen, er det også vigtigt at tænke sig om. Tænker du dig om, vil men kunne ramme meget bedre og i længere tid med et troværdigt image.
  2. Du er med til at hjælpe både singler og par: Noget af det, som har motiveret siden starten af Missgrey.dk og senere Missgreyclub.dk, har været det faktum, at med dette projekt, der hjælper vi både singler og par. Jeg har oplevet, lige siden starten, at forskellige læsere har skrevet ind, og fortalt, hvordan de f.eks. er blevet bedre til at sætte ord på deres lyster og fantasier overfor deres partner. Jeg får også tit besked om, at nu er sexlegetøj blevet en mere integreret del af både singlelivet og parforholdet, og hvad det har gjort ved sexlivet. Da jeg var med til at starte Missgrey i 2014 (dette kommer der et indlæg om senere), der var der faktisk ikke et (synes jeg) seriøst site, hvor der blev snakket åbent om sex og sexlivet ude i de små hjem. Og mest af alt; der manglede også et sted, som kunne guide dig til at bruge sexlegetøj. Sexlegetøj er nemlig ikke det samme som et par jeans eller en top, du bare skal tage på. Med de her elektroniske dimsedutter, der er det meget vigtigere, at du lærer, hvordan du bruger dem og hvilket udbytte du kan få, når du gør det rigtigt. Og hvad kan jeg sige, kære venner. Vi er kun lige begyndt.
  3. Udvikling og nytænkning: SÅ kommer vi til det jeg elsker mest. Jeg er iværksætter med stort “I”. Jeg har fået det ind med modermælken og mange i min familie er iværksættere og selvstændige. Så noget af det, jeg er mest vild med, er at se noget gro (ja, her kunne man indsætte noget sjovt, hehe) og blive større. Jeg elsker at se, at kunder og medlemmer, bliver glade for det, som der bliver skabt. Hvis ikke du, som iværksætter, brænder for at gøre en forskel, og kun tænker på penge, så kan du godt droppe det igen. Du skal nemlig kunne lide at arbejde til ud på aftenen og nogle gange natten. Du skal heller ikke være bleg for at tage weekenderne i brug. Eller gå uden løn i mange måneder… ja, år for mange. Men midt i alt det her, der får du lov til at udvikle, løse problemer og finde på nyt. Og det er dette, jeg håber, at vi med det nye MissgreyClub Pleasure kommer til: Hjælpe dig, som har en kæreste, med at prøve noget nyt og blive guidet til at prøve noget, du måske ikke selv havde fundet på i dit parforhold. Med tiden, er min drøm også at lave en Single-Pleasurebox til singlerne. Tak fordi, at du følger med. Jeg sætter så stor pris på det og elsker at skrive med dig – uanset om det er på mail, Instagram eller på et af vores domæner. Vil du prøve en af vores Pleasureboxe, kan du stadig nå at bestille en HER. Vi sender fra dag til dag📦❤️ High Five, Mette fra Missgrey. PS. Har du selv en iværksætter gemt i maven, må du altid gerne skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller brug for råd. Du kan bare skrive til mig på: Mette@missgrey.dk.😊

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad gør vi anderledes end konkurrenterne?